Logo JouwTrouwVrouw

ME
NU

Home

Over

Prijzen

Start

Contact

Start

van jullie trouwreis –

Start 

Zijn jullie klaar om aan jullie trouwreis te beginnen? Laten we dan niet langer wachten en gewoon lekker van start gaan!

Hieronder vinden jullie een enquête met vragen waar jullie echt even over na moeten denken. De antwoorden liggen niet altijd zomaar voor het oprapen. Is het gelukt? Dan kunnen jullie de enquête online insturen. Vervolgens ontvangen jullie minimaal drie vragen retour. Filosofeer hier eens samen over, ga eens op onderzoek uit en ontdek samen de antwoorden op deze vragen.

Let op: deze enquête is niet zomaar een vragenlijst. Het is ook niet alleen de start van een onvergetelijke huwelijksdag. Nee, deze enquête is het begin van een prachtig en sterk huwelijk voor de rest van jullie leven!

  • Wat is de beste en de slechtste eigenschap van je partner, beide in 1 woord beschreven
  • Beste:
  • Slechtste:
  • Gelukt? Kijk elkaar nog eens goed aan. Met het insturen van deze enquête begint jullie weg naar huwelijksgeluk voor de rest van jullie leven! Spannend hè? De praktijk leert dat 2 op de 3 huwelijken strandt.... maar niet jullie huwelijk! Met deze start én de reis die we samen doorlopen, van voorzorg tot nazorg, blijven jullie de rest van jullie leven samen verbonden en sterk! Kies vandaag voor de levenslange liefde. Zijn jullie er klaar voor? Verstuur dan het formulier en laat de mooiste reis van jullie leven beginnen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
jouwtrouwtrouw - bruidegomdraagtbruid
jouwtrouwtrouw - bruidegomdraagtbruid
jouwtrouwtrouw - bruidegomdraagtbruid
jouwtrouwtrouw - bruidegomdraagtbruid
jouwtrouwtrouw - bruidegomdraagtbruid