Logo JouwTrouwVrouw

ME
NU

Home

Over

Prijzen

Start

Contact

Prijzen

Voor jullie trouwreis

Prijzen

Jouwtrouwvrouw staat voor jullie klaar op een manier die bij jullie past. Jullie staan immers in het middelpunt van de belangstelling! We hebben drie handige pakketten samengesteld om jullie een indruk van de mogelijkheden en tarieven te geven. Wel zo makkelijk! Uiteraard is jullie trouwdag heel persoonlijk en daarom bieden wij vooral maatwerk, zodat alles écht goed bij jullie past. De pakketten bieden daarom vooral een indicatie. Willen jullie een op maat gemaakte prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met jouwtrouwvrouw.

Veelgestelde vragen

1. Wat maakt jouwtrouwvrouw zo bijzonder?

Wat is er nu zo anders aan jouwtrouwvrouw als trouwambtenaar? Een trouwambtenaar is in de meeste gevallen iemand die voor een groot deel een vreemde blijft. Vóór de trouwdag is er geen of weinig contact, op de trouwdag zelf vervult de trouwambtenaar zijn of haar plicht en vervolgens is het gedaan. Bij jouwtrouwvrouw gaat het om persoonlijkheid en betrokkenheid. We leren elkaar vooraf goed kennen en na jullie huwelijksdag is er ruimte voor nazorg. Wij zijn er niet alleen om jullie een mooie trouwdag te bezorgen, maar ook om jullie te helpen een mooi huwelijk te beleven.

2. Wat houdt de voorzorg van jouwtrouwvrouw precies in?

Jullie mogen van jouwtrouwvrouw meer verwachten dan enkel een trouwambtenaar op jullie huwelijksdag. Jolanda van Loo, dé trouwambtenaar, heeft een eigen praktijk voor preventieve mediation en huwelijkscoaching. Hiermee wordt het plaatje compleet. De voorzorg bestaat uit één of meerdere gesprekken ter voorbereiding op jullie trouwdag en jullie huwelijk. Zo stappen jullie extra sterk het huwelijksbootje in.

3. Wat houdt de nazorg van jouwtrouwvrouw precies in?

Na jullie trouwdag gaan jullie misschien wel genieten van een mooie huwelijksreis. Nog even nagenieten, samen.. Heerlijk toch? Maar dan stappen jullie toch echt weer terug in het gewone leven, met als belangrijkst verschil natuurlijk dat jullie nu als getrouwd stel verder gaan. Wij bieden nazorg in de vorm van twee nagesprekken, welke jullie het best kunnen zien als een APK voor het huwelijk. Deze gesprekken vinden in overleg plaats, maar in alle gevallen pas na het eerste volledige jaar huwelijk.

4. Speelt jouwtrouwvrouw een grote rol op onze trouwdag?

Dit kan, maar het hoeft zeker niet. Als trouwambtenaar zijn wij aanwezig in de mate die jullie graag willen. Houden jullie de rol het liefst heel beperkt? Dan zorgen wij hier natuurlijk voor. Willen jullie juist een grotere rol voor jouwtrouwvrouw wegleggen, bijvoorbeeld met een mooie, persoonlijke speech? Dan is het een eer om dit voor jullie te mogen doen. Jullie bepalen welke bijdrage er geleverd wordt. Het is immers jullie trouwdag!

5. Kunnen wij jouwtrouwvrouw inschakelen bij een kerkelijk huwelijk?

Het wettig huwelijk in de kerk voltrekken? Natuurlijk! Ook wanneer jullie uitkijken naar een kerkelijk huwelijk staan wij voor jullie klaar. Vanzelfsprekend is het hierbij wel belangrijk dat de betreffende kerk door de gemeente wordt aangemerkt als trouwlocatie. Natuurlijk bespreken we dit vooraf allemaal uitvoerig, zodat we op jullie trouwdag nergens onzeker over hoeven te zijn.

6. We gaan het doen! Waar beginnen we?

Er zijn eigenlijk drie mogelijkheden om te starten. Het is natuurlijk belangrijk dat jullie goed weten wat jullie mogen verwachten. Hebben jullie nog vragen? Dan is het een goed begin om eens vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie en advies. Is alles al helemaal duidelijk, maar willen jullie eerst meer weten over de precieze kosten? Dat snappen we! In dit geval starten jullie met het aanvragen van een offerte. Wij stellen geheel vrijblijvend een op maat gemaakte prijsopgave op, aan de hand van jullie wensen. Willen jullie gewoon direct starten? Ga dan naar de pagina start en begin aan jullie trouwreis!