Logo JouwTrouwVrouw

ME
NU

Home

Over

Prijzen

Start

Contact

Over Jolanda

Toen jij klein was, heb je toen ook weggedroomd van je eigen trouwjurk….. jouw prins op het witte paard…… jouw ‘walk down the aisle’……

Jolanda - JouwTrouwVrouw 2

jouwtrouwvrouw is jullie trouwambtenaar voor het hele leven, maar wie is jouwtrouwvrouw dan eigenlijk?

Mijn naam is Jolanda van Loo. Ik zet mij graag in om jullie huwelijk vooraf goed te regelen, om jullie huwelijk op een mooie manier te sluiten én om het huwelijk mooi en sterk te houden na deze prachtige dag.

Ik heb mij zeker niet altijd bezig gehouden met het verbinden en verbonden houden van geliefden. Mijn carrière begon in een heel andere tak, namelijk in finance. Op zelfstandige basis ben ik nog steeds actief als assistent, controller en boekhouder. Ik ben de sparringpartner van ondernemers, maar we zien de wereld van software dagelijks groeien. Mijn werk wordt overgenomen door slimme softwareoplossingen. Daarom heb ik besloten om het roer om te gooien en te gaan doen waar ik echt gelukkig van word.

Mijn passie ligt bij de mens, bij de liefde en de verbondenheid met elkaar binnen een huwelijk. In mijn praktijk, Omega Mediation, bied ik huwelijkscoaching en preventieve mediation. Daarnaast ben ik vol enthousiasme jouwtrouwvrouw geworden, trouwambtenaar voor het leven.